Eyüp Ofis Temizliği

Eyüp ilçemizde ofisler için çeşitli temizlik hizmetlerimiz mevcuttur. Öncelikle inşaat sonrası ve tadilat sonrası ofis temizlik talepleri için çoklu personel desteği ile sağlanmaktadır. Bu hizmetimiz dışında sabit personel desteği ile tam zamanlı personel desteği de sağlanmaktadır. Son olarak haftalık ve aylık periyodik ofis temizliği hizmeti de sağlanmaktadır.

Eyüp ofis temizliği hizmet çeşitleri ve detayları

Tadilat ve inşaat sonrası ofis temizliği hizmeti; Eyüp temizlik şirketi olarak bu tür temizlik talepleri için öncelikle gözlem yapmamız gerekmektedir. Bunun için ekiplerimiz temizlenecek ofisi ziyaret ederek incelemelerde bulunmaktadır. Bu incelemeler sonrasında çalışacak personel sayısı, gerekli olan araç ve gereçler belirlenecektir. Verilen fiyat teklifi sonrası uygun bulunması durumunda çalışma belirlenen tarihte yapılacaktır.

Tam zamanlı Personel Desteği ile Ofis Temizliği; Bu hizmet ise şirketimiz tarafından temin edilen personel ofis temizliği için tam zamanlı olarak çalışacaktır. Personelin yasal sorumluluklarının tamamı Eyüp temizlik şirketimiz tarafından karşılanmaktadır.

Periyodik Ofis Temizliği Hizmeti; Bu hizmet ofislerin taleplerine göre farklılık göstermektedir. Ama genel olarak haftalık, 15 gün de bir ya da iki olmaktadır. Eyüp periyodik ofis temizliğinde sözleşme yapılmaktadır.

Eyüp ofis temizliği hizmetlerimizde genel çalışma standartlarımız yukarıdaki gibidir. Bu hizmetlerimiz dışında farklı çalışma talepleriniz söz konusu olur ise bizle iletişime geçtiğinizde bunlar konusunda da sizlere uygun olup olmayacağı bilgisi verilecektir.

Eyüp temizlik şirketleri arasında ofis temizliği konusunda detaylı çalışma hizmeti sunan şirketler arasında olmak bizler için gurur kaynağıdır. Bizleri istediğiniz tüm saat aralığında araya bilirsiniz. İletişim sayfamızdan telefon ve şirket adresimize ulaşa bilirsiniz.

Reply

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...